Zendamateur.COM
https://zendamateur.com/

PAFF-0135, Loevestein, Pompveld & Kornsche Boezem.
https://zendamateur.com/viewtopic.php?f=7&t=20096
Pagina 1 van 1

Auteur:  PA9CW [ 09 sep 2018, 18:54 ]
Berichttitel:  PAFF-0135, Loevestein, Pompveld & Kornsche Boezem.

Afgelopen zaterdag heb ik PAFF-0135, Loevestein, Pompveld & Kornsche Boezem, geactiveerd.
Rond tien uur vertrokken met de auto richting Giessen. Helaas door werkzaamheden op de snelweg, was ik wat later. Ook het vinden van de bekende picknick tafel duurde wat langer. Maar na het vinden van een mooie locatie de antenne opgezet. Door de straffe wind stond deze aardig schuin. Verder was er een mager zonnetje en flink wat wind, waardoor het wat fris was.
Om 10:01 UTC de eerste verbinding gemaakt op 40 meter. Na een drie kwartier was er geen aanbod meer en ben ik naar 20 meter gegaan. Daar was het ook niet echt een drukte van jewelste. Het was een beetje harken met mijn QRP setje. Ondanks dat, heb ik toch KD1CT gewerkt. Ik moest goed luisteren en drie keer ? seinen, voordat ik door had dat het een amerikaan was. Wel een leuke DX. In het filmpje heb ik een kaart gezet met de afstanden van de stations die ik gewerkt heb.
Ook weer een aantal WWFF en SOTA stations gewerkt. Ik heb het gevoel dat er een verschuiving is van SOTA naar WWFF stations, maar dat kan ook schijn zijn.

Voor de liefhebbers weer een filmpje. Ik had mijn drone meegenomen om een leuk filmpje te maken, maar door de harde wind heb ik dat maar niet gedaan. Volgende keer.


youtu.be/ahiOqFIgugQ

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/