Zijn er nog EEPROMS condor 3000 met PA4DEN software te koop?

Alles over zend(ontvang)ers en toebehoren.
Bericht
Auteur
pe1ioc
Berichten: 325
Lid geworden op: 17 mar 2010, 14:50
Locatie: Z.O.Drenthe

Zijn er nog EEPROMS condor 3000 met PA4DEN software te koop?

#1 Bericht door pe1ioc »

Voor een zendamateur in Duitsland die geen woord nederlands kan schrijven laat staan lezen ben ik op zoek naar een EEPROM met PA4DEN software er op voor zijn condor 3000 ( Ascom se 550 ), uhf / 70 cm uitvoering
Mijn eigen condor 3000 materiaal heb ik al vele jaren geleden allemaal weggedaan , ik kan hem helaas dus niet meer helpen.
Wie heeft er nog 1 liggen ?
En..zo misschien een beginnende funkamateur gelukkig maken ?
Hoor het graag via dit forum !
Alvast bedankt.

73’ van Tjerk, PE1IOC
Zendamateurs doen ‘het’ draadloos.. :mrgreen:

Gebruikersavatar
Laurens PD9X
Berichten: 1106
Lid geworden op: 29 jan 2006, 13:51
Roepletters: PD9X
Locatie: Langezwaag
Contacteer:

Re: Zijn er nog EEPROMS condor 3000 met PA4DEN software te k

#2 Bericht door Laurens PD9X »

Dennis is m'n collega, zal 'm vandaag even voor je vragen

Gebruikersavatar
PD7HB
Berichten: 322
Lid geworden op: 21 aug 2016, 17:28
Roepletters: PD7HB
Locatie: Zaanstad

Re: Zijn er nog EEPROMS condor 3000 met PA4DEN software te k

#3 Bericht door PD7HB »

Icom 7300, Icom 7000 met LDG IT-100 tuner, Icom ID-5100, Icom IC-E92D

pe1ioc
Berichten: 325
Lid geworden op: 17 mar 2010, 14:50
Locatie: Z.O.Drenthe

Re: Zijn er nog EEPROMS condor 3000 met PA4DEN software te k

#4 Bericht door pe1ioc »

@ PD7HB
Als ik het goed lees is deze ascom zojuist net van eigenaar veranderd.. :-(

@ Laurens
Helemaal super ! Namens Mike, DO7LK , alvast dank voor de moeite !

Groet,
Tjerk
Zendamateurs doen ‘het’ draadloos.. :mrgreen:

Gebruikersavatar
Laurens PD9X
Berichten: 1106
Lid geworden op: 29 jan 2006, 13:51
Roepletters: PD9X
Locatie: Langezwaag
Contacteer:

Re: Zijn er nog EEPROMS condor 3000 met PA4DEN software te k

#5 Bericht door Laurens PD9X »

Goedemiddag

Ik heb van Dennis PA4DEN de complete data van zijn vroegere website ontvangen. Hierbij zit ook de .bin file die in de Eprom gebrand kan worden.

Bij interesse graag even een mailtje naar mij

Gebruikersavatar
PE2AAB
Moderator
Berichten: 6244
Lid geworden op: 12 apr 2005, 19:06
Roepletters: PE2AAB
Locatie: Aalst - Waalre
Contacteer:

Re: Zijn er nog EEPROMS condor 3000 met PA4DEN software te k

#6 Bericht door PE2AAB »

Volgens mij is er best nog wel eens vraag naar deze files. Wellicht nog eens ergens online te zetten? ;-)
'73 Rick, PE2AAB www.pe2aab.nl

PA1EMT
Berichten: 11
Lid geworden op: 29 sep 2013, 09:57
Roepletters: PA1EMT

Re: Zijn er nog EEPROMS condor 3000 met PA4DEN software te k

#7 Bericht door PA1EMT »

Hallo Laurens

Het zou mooi zijn als deze software niet verloren gaat Laurens.
Misschien een idee om de software onder te brengen bij groups.io.
Nieuwe groep aanmaken iets van PA4DEN-software ;-)
Mocht het niet lukken stuur dan de software naar mij toe via wetransfer en dan zet ik het op groups.io
Alvast bedankt Laurens

Mvg Rob '73 PA1EMT
Alle eer naar PE1IOC Tjerk die deze topic is begonnen

pe1ioc
Berichten: 325
Lid geworden op: 17 mar 2010, 14:50
Locatie: Z.O.Drenthe

Re: Zijn er nog EEPROMS condor 3000 met PA4DEN software te k

#8 Bericht door pe1ioc »

Heb Mike, DO7LK, alvast een beetje ingeseind wat er hier in die Niederlande op dit moment voor hem ( en misschien ook meerdere O.M’s ) in gang is gezet voor zijn Ascom.
Zijn reactie .. Bin toll begeistert ! :D

Groet uit Drenthe en 73’ van Tjerk
Zendamateurs doen ‘het’ draadloos.. :mrgreen:

Gebruikersavatar
Laurens PD9X
Berichten: 1106
Lid geworden op: 29 jan 2006, 13:51
Roepletters: PD9X
Locatie: Langezwaag
Contacteer:

Re: Zijn er nog EEPROMS condor 3000 met PA4DEN software te k

#9 Bericht door Laurens PD9X »

Ik heb de complete website van Dennis gekregen plus toestemming om deze weer online te zetten. Ik zal kijken of ik dit zsm kan realiseren

PE1KXY
Berichten: 225
Lid geworden op: 11 nov 2009, 13:44
Roepletters: PE1KXY
Locatie: Haarlem
Contacteer:

Re: Zijn er nog EEPROMS condor 3000 met PA4DEN software te k

#10 Bericht door PE1KXY »

Topper! daar was/is zeker behoefte aan!

Gebruikersavatar
pa0fmy
Berichten: 375
Lid geworden op: 03 mar 2015, 11:31
Roepletters: PA0FMY
Locatie: Vlijmen
Contacteer:

Re: Zijn er nog EEPROMS condor 3000 met PA4DEN software te k

#11 Bericht door pa0fmy »

Ik kan ze nog wel maken en heb de software om alles in te voeren ook. verder heb ik een oplossing met een PIC processor om de twee ontbrekende IC's voor de CTCSS na tedoen zodat je alles vanaf het frontpaneel kan instellen. Dus geen gaten in de kast met schakelaartjes om van CTCSS toon te veranderen.

PD0FTV
Berichten: 24
Lid geworden op: 13 feb 2021, 12:42
Roepletters: PA1VHF

Re: Zijn er nog EEPROMS condor 3000 met PA4DEN software te koop?

#12 Bericht door PD0FTV »

Goedendag,

Ik heb hier 2 EEPROMS met PA4DEN 1.5 en eentje met 1.3

Ook heb ik (onder andere) een 4m ASCOM 550, mooi met bassistand en nette uitgebreide kop.

Met versie 1.5 kan ik met de 4m-mobilofoon in het HARDWARE-menu kiezen voor 2m en 70cm, maar de 4m zit daar niet tussen... Kan dit kloppen? Moet ik een nog nieuwere versie hebben van PA4DEN of moet ik geheel andere software gebruiken?

Groet,

Frank

Gebruikersavatar
Laurens PD9X
Berichten: 1106
Lid geworden op: 29 jan 2006, 13:51
Roepletters: PD9X
Locatie: Langezwaag
Contacteer:

Re: Zijn er nog EEPROMS condor 3000 met PA4DEN software te koop?

#13 Bericht door Laurens PD9X »

De site van Dennis PA4DEN hebben we online gezet

https://a63.veron.nl/download/pa4den/default.htm

PD0FTV
Berichten: 24
Lid geworden op: 13 feb 2021, 12:42
Roepletters: PA1VHF

Re: Zijn er nog EEPROMS condor 3000 met PA4DEN software te koop?

#14 Bericht door PD0FTV »

Laurens PD9X schreef: 15 apr 2021, 17:27 De site van Dennis PA4DEN hebben we online gezet

https://a63.veron.nl/download/pa4den/default.htm
Hallo Laurens,

Ja, ik had de website gevonden, fijn dat die er weer is. Ook de handleiding en andere uitgebreidere handleidingen doorgenomen; er wordt niets genoemd over specifiek 4 m.

Ik heb v1.5 en in het HARDWARE-menu kan ik op de 4m-Ascom niet kiezen voor 4m, alleen voor 2m of 70cm. 4m staat niet tussen de keuzes. Ook kan ik handmatig niet de frequentie 70.*** invoeren.

Gebruikersavatar
PA1AIS
Berichten: 1095
Lid geworden op: 18 okt 2017, 05:37

Re: Zijn er nog EEPROMS condor 3000 met PA4DEN software te koop?

#15 Bericht door PA1AIS »

Welk type eprom zit daar in? ik heb nog een bak vol werkeloos liggen op het QRL. Ik zal eerdaags eens even kijken welk type ik heb.
If you think education is expensive, try ignorance. (Derek Bok)

QO-100 Telegram groep: https://t.me/QO100_Dutch

http://www.giyf.com/
1977 PD0FFM / 1979 PE1DHI / 2017 PA1AISJO23ta

Plaats reactie