RFSim99

Hardware en software.
Plaats reactie
Bericht
Auteur
on4btw
Berichten: 133
Lid geworden op: 29 apr 2008, 16:36
Locatie: ROOSDAAL
Contacteer:

RFSim99

#1 Bericht door on4btw »

Hallo, weet iemand of het software programma RFSim99 ook te koop is ?

Gebruikersavatar
pa0ejh
Berichten: 1755
Lid geworden op: 05 mei 2008, 13:23
Roepletters: PA0EJH
Locatie: Brunssum

Re: RFSim99

#2 Bericht door pa0ejh »

Volgens mij is het Freeware van HyDesign.co.uk en op die website kom ik het programma niet tegen.

Misschien iets van een medewerker van dat bedrijf die ook HF minded is.

Je kunt het gewoon Downloaden als je op RFsim Googled.

Ik gebruik het zelf ook regelmatig voor LPF te maken.
73's Egbert PAØEJH. Licensed since 1971.
En meer dan 50 Jaar radio-actief

pe1cmo
Berichten: 1478
Lid geworden op: 21 mar 2015, 19:42
Roepletters: pe1cmo
Locatie: Lelystad
Contacteer:

Re: RFSim99

#3 Bericht door pe1cmo »

http://www.electroschematics.com/835/rfsim99-download/

Kijk daar maar eens.

Het programma is gratis, maar als je graag wilt betalen, ik wil mijn bankrekening dan wel een je geven hoor. Afbeelding

on4btw
Berichten: 133
Lid geworden op: 29 apr 2008, 16:36
Locatie: ROOSDAAL
Contacteer:

Re: RFSim99

#4 Bericht door on4btw »

Indien het mogelijk is wil ik er heel graag voor betalen maar dan wel voor een werkende software voor Windows 8. Voor het ogenblik ben ik er nog niet in geslaagd om het met mijn Windows 8 te gebruiken, ik geraak niet verder dan de setup.

on4btw
Berichten: 133
Lid geworden op: 29 apr 2008, 16:36
Locatie: ROOSDAAL
Contacteer:

Re: RFSim99

#5 Bericht door on4btw »

Nu ben ik al weken aan het zoeken geweest en heb eindelijk het goede programma kunnen downloaden, zie file. Werkt uitstekend op Windows 8

http://www.eyou.com.au/blog/introduce/

Gebruikersavatar
pa0ejh
Berichten: 1755
Lid geworden op: 05 mei 2008, 13:23
Roepletters: PA0EJH
Locatie: Brunssum

Re: RFSim99

#6 Bericht door pa0ejh »

Ik heb het gewoon gedownload en werkt onder W10 dan moet het ook op W8 draaien....
73's Egbert PAØEJH. Licensed since 1971.
En meer dan 50 Jaar radio-actief

pe1cmo
Berichten: 1478
Lid geworden op: 21 mar 2015, 19:42
Roepletters: pe1cmo
Locatie: Lelystad
Contacteer:

Re: RFSim99

#7 Bericht door pe1cmo »

En anders de hint, uitpakken op een oude PC en op een stickie naar de nieuwe kopieren.
Zo heb ik dat gedaan.

Uitpakken ging niet maar met kopieren gaat het super.

Gebruikersavatar
ON7RA
Berichten: 283
Lid geworden op: 09 mar 2011, 14:30
Roepletters: ON7RA
Locatie: Tielt (Aarsele)

Re: RFSim99

#8 Bericht door ON7RA »

Hallo,
Ik heb RFSim99 opnieuw geïnstalleerd, maar nu kan ik geen simulatie meer doen? Heb vroeger ook al problemen gehad met het simulatie scherm, vond ik niet meer terug nadat ik minimaliseren had aangeklikt en dan terug op maximaliseren? Ook de simulatie knop in de werkbalk is er niet altijd?

Misschien iemand die raad weet?

Alvast bedankt
73 Renaat :D ON7RA :D

Plaats reactie