Zendamateur.COM

24 uur per dag QRV
Het is nu 24 okt 2020, 12:32

Alle tijden zijn GMT + 1 uur




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 2 berichten ] 
Auteur Bericht
 Berichttitel: compoort Kenwood TS-570
BerichtGeplaatst: 07 dec 2019, 13:57 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 19 maart 2006, 16:03
Berichten: 90
Woonplaats: Olst
Hoi,

Ik probeer een Microham usb interface 2 aan te sluiten op mijn Ts-570.

Echter de compoort van de TS-570 herkend dit niet ik heb vroeger dit met een eigenbouw modem en een 1:1 kabel wel werkend gehad, met Win XP, ik gebruik nu windows 10.
Zowel met HRD als WSJT werkt het niet.
Ik heb twee TS-570's het werkt op beiden niet, dus lijkt het me niet aan de tranceiver te liggen.

Is er iemand die dit werkend heeft en of weet wat ik fout kan doen?

Rob, PD0NMO.

_________________
Homo sapiens non urinat in ventum.


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
BerichtGeplaatst: 18 dec 2019, 20:00 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 19 maart 2006, 16:03
Berichten: 90
Woonplaats: Olst
Mijn eigen vraag beantwoorden.

Microham gaat niet werken, wel mijn eigenbouw soundmodem (VERON APD) en een 1:1 kabel samen met OMNIRIG.

Puntje de laatste versie van omnirig mist de .ini voor de ts570 even opzoeken en toevoegen en gaan dit werk echt.\\

73 Rob.

_________________
Homo sapiens non urinat in ventum.


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 2 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 13 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling