Zendamateur.COM

24 uur per dag QRV
Het is nu 24 jun 2017, 04:30

Alle tijden zijn GMT + 1 uur




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 5 berichten ] 
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: 17 jun 2017, 17:54 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 03 maart 2015, 11:31
Berichten: 124
Woonplaats: Vlijmen
Ik heb een Motorola Radius GP900 en wil de frequenties hier en daar aanpassen. Er zitten al aan aantal 2meter frequenties in. Ik sluit alles aan zoal ik het altijd doe en laad software RSS R06.06.00 in een langzame oude zw/w laptop met RS232 en de zelfbouw RIBbox er tussen. De software blijkt dan wel heel even de radio uit te lezen maar dan komt Model number in radio not supported in beeld. Er is dan geen codeplug geladen in de laptop. Een andere uitvoering met twee kanalen van de gp900 kan ik wel probleemloos herprogrammeren. Enig idee hoe op te lossen, software patch o.i.d. De software RSS R06.06.00 staat ook vele malen op internet en is dezelfde die ik heb. Ik kom zo niet verder er mee.


Bijlagen:
100_8880.JPG
100_8880.JPG [ 1.18 MiB | 299 keer bekeken ]
100_8879.JPG
100_8879.JPG [ 369.92 KiB | 299 keer bekeken ]
Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
BerichtGeplaatst: 17 jun 2017, 20:50 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 28 jul 2014, 19:09
Berichten: 200
Woonplaats: Sint-Annaland
Het kan een trunking portofoon zijn, daar is andere software voor nodig.

_________________
OpenStandaard Evangelist, OpenSource Promotor, OpenData Liefhebber.
Gebruiker van alternatieve besturingssystemen op de computers.


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
BerichtGeplaatst: 17 jun 2017, 22:10 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 03 maart 2015, 11:31
Berichten: 124
Woonplaats: Vlijmen
Er staan wel meer dan 100 frequenties in incl 2 meter en oude brandweer frequenties. Hou zou de vorige eigenaar dat gedaan hebben en die is niet meer te achterhalen, gekocht op vlooienmarkt.


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
BerichtGeplaatst: 18 jun 2017, 09:45 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 28 jul 2014, 19:09
Berichten: 200
Woonplaats: Sint-Annaland
Volgens het type plaatje (H01KDD9AN3AN) is het een normale G900 VHF.
Nu weet ik, dat KPN ook wel eens heeft gerommeld, en een MT2100/MTS2000 heeft voorzien van een GP900 label, en andersom.
Gewoon alle software proberen, werken ze geen van allen, dan heb je pech............

_________________
OpenStandaard Evangelist, OpenSource Promotor, OpenData Liefhebber.
Gebruiker van alternatieve besturingssystemen op de computers.


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
BerichtGeplaatst: 18 jun 2017, 10:35 
Offline

Geregistreerd: 07 jan 2011, 22:19
Berichten: 2094
Woonplaats: JO21XX
Ministrie... :mrgreen:

Ook Motorola doet aan chinglish

_________________
.... But will it blend?


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 5 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bing [bot] en 5 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling