Zendamateur.COM

24 uur per dag QRV
Het is nu 29 jun 2017, 03:17

Alle tijden zijn GMT + 1 uur




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 1 bericht ] 
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: 08 apr 2017, 22:41 
Offline

Geregistreerd: 09 nov 2015, 20:50
Berichten: 8
Hoi iedereen,

Ik heb hier iets raar voor met mijn Kenwood TS-50.

Ik gebruik de software Ham Radio Deluxe en Bonito Radiocom.

Vroeger gebruikte ik deze interface http://www.ebay.com/itm/USB-Cat-Kabel-P ... 04/?_ul=UY
Maar die is defect gegaan door mijn verhuis. Ik heb me dan een nieuwe gekocht, namelijk deze: http://www.g4zlp.co.uk/unified/KenwoodCAT.shtml

Het verschil zit erin dat de 2de geen aparte batterij meer nodig heeft, maar zijn stroom via de USB kabel kan halen.

Nu met deze CAT interface, als ik mijn software HRD opstart werkt alles normaal. Geen probleem.
Als ik via bonito software werk, dan kan ik enkel de eerste 5 seconden mijn frequentie veranderen. Daarnaa reageert die nietmeer tot ik een reset doe van mijn Kenwood (A=B ingeduwd houden en power aanzetten)

Zou het nu aan die USB interface liggen of scheelt er misschien iets anders?
Heeft iemand daar ook ervaringen mee?

Greetz, ON3BC


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 1 bericht ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 4 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling