Zendamateur.COM
http://zendamateur.com/

Motorola gp340 programeren
http://zendamateur.com/viewtopic.php?f=4&t=17912
Pagina 1 van 1

Auteur:  mauricezfm [ 10 jan 2017, 21:43 ]
Berichttitel:  Motorola gp340 programeren

Hoi. Op dit forum ben ik nieuw. Ik ben hier terecht gekomen voor de volgende vraag.

Sinds kort ben ik in het bezit van 6 gp340 porto's. Deze porto's zijn zoals jullie weten vergunning porto's. Nu is het zo dat ik ze, voordat ik de vergunning aanvraag doe, zelf wil kunnne programeren. Echter met de software die ik heb lukt het helaas niet.

Het gaan om de software r03.11.15
En op de porto staat volgens de sticker r03.11.02 op.
Ik had ergens gelezen dat je software nieuwer moet zijn als op je porto.

De software geeft de foutmelding: kan onbekende radio komponent niet maken.
Ik heb hem aangesloten met een USB kabel en draai op Windows 10.

Ik hoop dat iemand een idee heb waar het fout gaat en wat ik kan doen.

Graag hoor ik van jullie. Een pb mag ook altijd. Gr Maurice.

Auteur:  PA2LAD [ 11 jan 2017, 07:23 ]
Berichttitel:  Re: Motorola gp340 programeren

De software werkt niet op win 10. Software wel, maar de communicatie met de porto niet. Bij win 7 wel 100% en bij win 8 houd het op.
Dat probleem is bij Motorola bekend, maar het toestel is uit de verkoop en denk niet dat ze die storing ooit er nog uit halen. De firmware is oud en zit als laatste versie R03.17.00. Kan het bijwerken voor je.

Auteur:  elsinga [ 11 jan 2017, 12:00 ]
Berichttitel:  Re: Motorola gp340 programeren

[mod] Even draadje geschoond van opmerkingen over call/vergunning, de bereidheid tot aanvraag is in de OP gemeld. Wel goed dat er ook door niet-mods op gelet wordt, dus opmerkingen dat dat niet op prijs wordt gesteld zijn overbodig. Ik als mod waardeer de hulp zeer. ;)

Nu weer verder met de hulp. :)[/mod]

Auteur:  PE2AAB [ 11 jan 2017, 12:04 ]
Berichttitel:  Re: Motorola gp340 programeren

Top!

Thanks ;-)

Helpt dit filmpje wellicht? https://www.youtube.com/watch?v=oN9a9qBjl7o

Auteur:  stefan dc [ 13 jan 2017, 09:21 ]
Berichttitel:  Re: Motorola gp340 programeren

klopt .zijn al wat oudere toestellen(en programeren via de seriele poort) grt en veel succes

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/