Zendamateur.COM

24 uur per dag QRV
Het is nu 19 okt 2017, 09:59

Alle tijden zijn GMT + 1 uur




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 20 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: 04 nov 2013, 21:46 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 20 sep 2007, 19:59
Berichten: 1550
Woonplaats: Oldenzaal
hier de audio-versterker, opties ziet alles er goed uit
Het relais schakeld ook naar behoren, nog niks gemeten verder.


Bijlagen:
2013-11-04 21.40.06.jpg
2013-11-04 21.40.06.jpg [ 1.01 MiB | 495 keer bekeken ]

_________________
Wat niet kan is nog nooit gebeurd
Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
BerichtGeplaatst: 05 nov 2013, 20:16 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 21 aug 2005, 20:50
Berichten: 80
Woonplaats: Geulle
De RF out is bedoeld om een 2M transverter aan te sturen, de beide eindbuizen worden dan uitgeschakeld en op deze uitgang staat dan het driversignaal van de 12BY7.

De IF out is voor het aansluiten van de YO-101, een monitorscope, met optionele bandscope.

Download eens mijn FT-101ZD Survival Guide, staat een heleboel info in.


73, Wim PA0PGA

_________________
Real radio's glow in the dark


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
BerichtGeplaatst: 02 apr 2017, 21:34 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 20 sep 2007, 19:59
Berichten: 1550
Woonplaats: Oldenzaal
even een update. Het audio-ic is vervangen, en het geluid doet het weer!!
Na wat testen, blijkt dat er nu geen vermogen meer uitkomt.
De 300V van de voeding is er niet meer, een weerstand was doorgebrand.
Deze vervangen, en brandt meteen weer door.
Nu blijkt dat er een aantal elco's kapot zijn, waardoor de weerstand doorbrand.
(waarschijnlijk door de lange stilstand)
Deze worden binnen kort vervangen, en dan afwachten.
De set staat nu bij iemand met meer kennis van buizen dan mij :)

_________________
Wat niet kan is nog nooit gebeurd


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
BerichtGeplaatst: 02 mei 2017, 19:31 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 20 sep 2007, 19:59
Berichten: 1550
Woonplaats: Oldenzaal
Condensatoren zijn vervangen, en nog wat kleine dingen, hij werkt weer als een zonnetje.
Hij gooit 200W

_________________
Wat niet kan is nog nooit gebeurd


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
BerichtGeplaatst: 02 mei 2017, 19:40 
Offline

Geregistreerd: 26 dec 2007, 22:42
Berichten: 313
Lang gewacht en toch eraan begonnen :-)
Ik vind het ook leuke sets, alleen de leeftijd gaat parten spelen.
Toch leuk dat ie weer werkt, geeft toch wat eer.

Adriaan.


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 20 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2

Alle tijden zijn GMT + 1 uur


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 9 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling