Zendamateur.COM
http://zendamateur.com/

PA3GUT overleden
http://zendamateur.com/viewtopic.php?f=24&t=16037
Pagina 1 van 1

Auteur:  PE5PVB [ 15 nov 2015, 22:30 ]
Berichttitel:  PA3GUT overleden

Geschokt was ik afgelopen zaterdag toen ik een email ontving van de Kempische Amateur Radio Club over het overlijden van PA3GUT. Erwin leed naar zeggen al een tijdje aan kanker en dat is hem ook fataal geworden. Mij werd verteld dat Erwin dit lange tijd voor zich heeft gehouden, vandaar dat ik zo verrast was.

Erwin, het ga je goed. Ik zal de technische onderonsjes gaan missen!

Auteur:  PE2AAB [ 15 nov 2015, 23:32 ]
Berichttitel:  Re: PA3GUT overleden

Afgelopen zaterdag was de uitvaartdienst.

Ondanks ik wist dat Erwin ziek was toch geschrokken.
Een groot gemis als gewaardeerd KAR lid, techneut in hart en nieren en gewoon als mens.

RIP Erwin. Ook ik zal de technische babbeltjes missen maar ook de koetjes en kalfjes gesprekken.

Auteur:  PA3HMP [ 16 nov 2015, 08:10 ]
Berichttitel:  Re: PA3GUT overleden

Erwin was iemand met veel technische kennis, samen hebben we vroeger o.a. de aprs voor de kar gemaakt en met de repeater bezig geweest en samen in het bestuur gezeten, als je ergens mee vastliep en je ''blind staarde' dan was het geweldig een mede techneut te hebben die je kon helpen, je zal gemist worden.

sterkte aan de nabestaanden.

r.i.p. Erwin

Mark

Auteur:  PB0P [ 19 nov 2015, 09:16 ]
Berichttitel:  Re: PA3GUT overleden

in memoriam voor Erwin van Rooij PA3GUT
Uitvaart te Diessen 14-11-2015

Wij zijn Bert en Loek van de Kempische Amateur Radioclub waar Erwin al 20 jaar lid van was, wij willen namens alle radioamateurs een kort in memoriam uitspreken.
sinds 1995 was Erwin een actief lid van onze club. Onder de zendamateurs was hij de professional, een begaafd en ingetogen mens..een echte techneut, geboeid door de uitdaging daarin. zijn grote kracht was dat hij iedereen in zijn waarde kon laten.
Zijn kennis en drive voor het zendamateurisme was voor ons als club van enorme waarde. Op de meest uiteenlopende vragen wist hij het antwoord te vinden.. Hij ontwierp onze repeater, APRSdigi, Dstarhotspot en heeft die jaren voor ons heeft beheerd.
Erwin heeft ook geholpen bij het opleiden van nieuwe zendamateurs. Zijn geduld was hierbij essentieel en heeft een hele groep uit de Hempen aan een zendmachtiging geholpen.
Erwin was in zijn beroep en zijn hobby bezig met high tech, hij bleef echter altijd trouw aan volgens hem de eerste digitale mode, "morsetelegrafie", deze verbond volgens hem oude en nieuwe telecommunicatie met elkaar, u hoort dadelijk voor laatste keer zijn callsign Papa Alfa 3 Golf Uniform Tango PA3GUT, afgesloten met de klassieke SK, Silent key...zijn seinsleutel zwijgt voor altijd.
Bedankt Erwin voor jouw inzet voor de Kar en onze radiohobby in het bijzonder. Je zult gemist worden.

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/