Zendamateur.COM

24 uur per dag QRV
Het is nu 24 jun 2018, 21:36

Alle tijden zijn GMT + 1 uur




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 5 berichten ] 
Auteur Bericht
 Berichttitel: Astron Lofar
BerichtGeplaatst: 19 jan 2018, 18:59 
Offline

Geregistreerd: 14 nov 2007, 18:56
Berichten: 1212
Woonplaats: Zuidbroek
[url]http://www.dvhn.nl/drenthe/Rekenmonster-in-Westerbork-maakt-2-biljard-berekeningen-per-seconde-22837303.html/url]


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: Astron Lofar
BerichtGeplaatst: 19 jan 2018, 23:39 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 21 sep 2008, 08:08
Berichten: 4009
Woonplaats: Kampen
Wanneer je iets plaatst wat niet werkt, waarom corrigeer je dat dan niet even?
Hier ontbreekt de [ bij het eind van de regel, vóór /url] (net zoals in je aardgas-topic).

Dit bedoelde je:
http://www.dvhn.nl/drenthe/Rekenmonster-in-Westerbork-maakt-2-biljard-berekeningen-per-seconde-22837303.html

Overigens zijn al die url-codes niet nodig wanneer je een link met www erin plaatst. "Kaal" geplaatst
ziet die link er zó uit: http://www.dvhn.nl/drenthe/Rekenmonster ... 37303.html

_________________
73 de Aloys PA3DAT / 5P4W
FT-847 | FT-857D | IC-7300 | Elecraft K2 | BQC #357.


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: Astron Lofar
BerichtGeplaatst: 20 jan 2018, 08:08 
Offline

Geregistreerd: 11 nov 2014, 16:53
Berichten: 518
Woonplaats: Goch Pfalzdorf, Duitsland
Of nog mooier:

Nieuwe supercomputer in Westerbork

Hier staat er veel meer over dan in dat korte stukje in het Dagblad van het noorden


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: Astron Lofar
BerichtGeplaatst: 21 jan 2018, 09:18 
Offline

Geregistreerd: 14 nov 2007, 18:56
Berichten: 1212
Woonplaats: Zuidbroek
Het lijkt erop dat als ik iets via de smartphone publiceer, dat mis gaat. Sorry dan maar niet meer plaatsen.
Keesp


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: Astron Lofar
BerichtGeplaatst: 21 jan 2018, 10:50 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 21 sep 2008, 08:08
Berichten: 4009
Woonplaats: Kampen
Kees, de link gewoon plaatsen zonder die (url)-forumcodes. Die codes zijn niet nodig!

En als tip in het algemeen:
altijd even checken/nalezen wat je hebt geplaatst. Werkt het wel, ziet het er goed uit?
De eerste minuten kun je nog steeds wijzigen/verbeteren.

_________________
73 de Aloys PA3DAT / 5P4W
FT-847 | FT-857D | IC-7300 | Elecraft K2 | BQC #357.


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 5 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling