Zendamateur.COM

24 uur per dag QRV
Het is nu 26 jun 2017, 19:59

Alle tijden zijn GMT + 1 uur




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 37 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3  Volgende
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: 01 aug 2015, 11:39 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 25 apr 2005, 14:53
Berichten: 3416
Woonplaats: JO22NB
De ontvangst van DO-64 gaat hier steeds beter.

RX: FT-847
ANT: Moxon


Bijlagen:
Opmerkingen bij bestand: DO-64
do64.jpg
do64.jpg [ 283.1 KiB | 581 keer bekeken ]

_________________
73, Tjeerd
PA3GNZ


www.pa3gnz.nl
Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
BerichtGeplaatst: 05 aug 2015, 12:23 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 25 apr 2005, 14:53
Berichten: 3416
Woonplaats: JO22NB
Zijn er problemen met Rascal?

Gisteravond kon ik de ontvangen telemetrie niet uploaden. Aan de instellingen heb ik niets veranderd.

_________________
73, Tjeerd
PA3GNZ


www.pa3gnz.nl


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
BerichtGeplaatst: 05 aug 2015, 12:28 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 18 dec 2005, 18:19
Berichten: 672
Woonplaats: JO21ho
PA3GNZ, Tjeerd schreef:
Zijn er problemen met Rascal?

Gisteravond kon ik de ontvangen telemetrie niet uploaden. Aan de instellingen heb ik niets veranderd.


Hallo Tjeerd,

Gisteren en vandaag geen problemen ondervonden.
Misschien de volgende keer even kijken of je de statistics site wel kunt benaderen.

Jan PE0SAT

_________________
Call: PE0SAT
Location: JO21ho
Website: PE0SAT


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
BerichtGeplaatst: 05 aug 2015, 12:55 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 25 apr 2005, 14:53
Berichten: 3416
Woonplaats: JO22NB
Jan,

Als ik vanavond thuis ben zal ik eens kijken of het wel weer werkt.

Overigens heb ik bij primair en secundair dezelfde nieuwe ip ingevuld.

_________________
73, Tjeerd
PA3GNZ


www.pa3gnz.nl


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
BerichtGeplaatst: 05 aug 2015, 14:22 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 18 dec 2005, 18:19
Berichten: 672
Woonplaats: JO21ho
PA3GNZ, Tjeerd schreef:
Jan,

Als ik vanavond thuis ben zal ik eens kijken of het wel weer werkt.

Overigens heb ik bij primair en secundair dezelfde nieuwe ip ingevuld.


Dat moet je niet doen!
Alleen primair aanpassen en niet secundair anders komen de gegevens dubbel in de database. (misschien dat je daarom wordt tegengehouden)

Jan PE0SAT

_________________
Call: PE0SAT
Location: JO21ho
Website: PE0SAT


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
BerichtGeplaatst: 05 aug 2015, 14:44 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 25 apr 2005, 14:53
Berichten: 3416
Woonplaats: JO22NB
Dank voor je antwoord Jan,

Heb je voor mij de secundair ip?

_________________
73, Tjeerd
PA3GNZ


www.pa3gnz.nl


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
BerichtGeplaatst: 05 aug 2015, 16:34 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 25 apr 2005, 14:53
Berichten: 3416
Woonplaats: JO22NB
Ik heb de settings gewijzigd maar blijf een foutmelding krijgen.


Bijlagen:
do64.jpg
do64.jpg [ 36.03 KiB | 504 keer bekeken ]

_________________
73, Tjeerd
PA3GNZ


www.pa3gnz.nl
Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
BerichtGeplaatst: 05 aug 2015, 17:02 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 18 dec 2005, 18:19
Berichten: 672
Woonplaats: JO21ho
Hallo Tjeerd,

Als bijlage de instellingen die ik gebruik waarbij ik al kan aangeven dat de backup server niet meer bestaat. Die stond eerder in Eindhoven maar daar is het hele Radio Amateur gedeelte afgebroken.

Ik kan me herinneren dat na het omzetten van de primaire server er een probleem met de gebruikers database was en dat dit nog moest worden opgelost.

Misschien even contact opnemen met PA3WEG misschien dat hij meer weet.

Jan PE0SAT


Bijlagen:
Rascal-New-settings.PNG
Rascal-New-settings.PNG [ 8.96 KiB | 498 keer bekeken ]

_________________
Call: PE0SAT
Location: JO21ho
Website: PE0SAT
Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
BerichtGeplaatst: 05 aug 2015, 17:21 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 25 apr 2005, 14:53
Berichten: 3416
Woonplaats: JO22NB
Jan,

Met jouw settings (ip) krijg ik dezelfde foutmelding.

Ik heb een vraag richting Wouter uitgezet.

_________________
73, Tjeerd
PA3GNZ


www.pa3gnz.nl


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
BerichtGeplaatst: 06 aug 2015, 12:20 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 25 apr 2005, 14:53
Berichten: 3416
Woonplaats: JO22NB
PE0SAT schreef:
Misschien even contact opnemen met PA3WEG misschien dat hij meer weet.

Jan PE0SAT


Gisteravond heb ik van Wouter begrepen dat de secondary server er niet meer is en je dit ip adres weg kan laten, van dubbel uploaden is dan ook geen sprake geweest.
Ondanks dit blijf ik een foutmelding krijgen.

Inmiddels een vervolgvraag uitstaan.

_________________
73, Tjeerd
PA3GNZ


www.pa3gnz.nl


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
BerichtGeplaatst: 06 aug 2015, 12:26 
Online

Geregistreerd: 07 jan 2011, 22:19
Berichten: 2094
Woonplaats: JO21XX
Jan heeft komma's bij het poortnummer, Geert een punt.

1,999 vs 1.999

Misschien is dat het probleem?

_________________
.... But will it blend?


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
BerichtGeplaatst: 06 aug 2015, 13:04 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 25 apr 2005, 14:53
Berichten: 3416
Woonplaats: JO22NB
PA3BAS schreef:
Jan heeft komma's bij het poortnummer, Geert een punt.

1,999 vs 1.999

Misschien is dat het probleem?


Zeg maar Tjeerd tegen Geert. :wink: Op mijn werk is er een verbod om mij Geert te noemen, na BZV. :D


Bas, ik zal vanavond eens naar het aangegeven verschil kijken.

_________________
73, Tjeerd
PA3GNZ


www.pa3gnz.nl


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
BerichtGeplaatst: 06 aug 2015, 16:11 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 18 dec 2005, 18:19
Berichten: 672
Woonplaats: JO21ho
PA3BAS schreef:
Jan heeft komma's bij het poortnummer, Geert een punt.

1,999 vs 1.999

Misschien is dat het probleem?


Scherp! (het is wel vreemd dat er komma's staan i.p.v punten)

_________________
Call: PE0SAT
Location: JO21ho
Website: PE0SAT


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
BerichtGeplaatst: 06 aug 2015, 16:52 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 25 apr 2005, 14:53
Berichten: 3416
Woonplaats: JO22NB
Ik heb de software opnieuw geïnstalleerd.

Er staat 1.099 en dit kan ik niet veranderen in 1,099.

Vanavond hoop ik nieuw telemetrie te kunnen en weet ik of het werkt.

_________________
73, Tjeerd
PA3GNZ


www.pa3gnz.nl


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
BerichtGeplaatst: 06 aug 2015, 17:06 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 18 dec 2005, 18:19
Berichten: 672
Woonplaats: JO21ho
PA3GNZ, Tjeerd schreef:
Ik heb de software opnieuw geïnstalleerd.

Er staat 1.099 en dit kan ik niet veranderen in 1,099.

Vanavond hoop ik nieuw telemetrie te kunnen en weet ik of het werkt.


Dan heeft te maken met de "International" instellingen van Windows.
Nederlands en Amerikaans gebruiken verschillende scheidingstekens.

Je kan ook met een SDR/IQ opname testen. hier staat er nog een Tjeerd.

Jan PE0SAT

_________________
Call: PE0SAT
Location: JO21ho
Website: PE0SAT


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 37 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3  Volgende

Alle tijden zijn GMT + 1 uur


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling