Zendamateur.COM

24 uur per dag QRV
Het is nu 22 jul 2019, 08:37

Alle tijden zijn GMT + 1 uur




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 2 berichten ] 
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: 20 apr 2019, 23:28 
Offline

Geregistreerd: 11 apr 2019, 09:40
Berichten: 1
Hi, :oops:
vraagje.
ik heb verleden week een nieuwe icom7100 gekocht, een microham usb3 interface had ik al reeds aangesloten op mijn oude icom 706mk2g waar hij ook werkte, echter het viel mij daar al op dat soms de power weg viel van de microham en het ineens weer deed, nu de microham aan gesloten op de 7100 en daar wil het power
ledje van de microham helemaal niet branden alle pluggen van de bijbehorende kabel zijn aan gesloten incl de ACC van waaruit de voeding moet komen volgens mij.

Wat doe ik fout????


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
BerichtGeplaatst: 22 apr 2019, 13:57 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 24 jul 2015, 21:17
Berichten: 51
Heb je de microham eigenlijk wel nodig voor hetgeen je er mee wil gaan doen?
In principe kan de IC7100 rechtstreeks via USB aan de computer....


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 2 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling