Zendamateur.COM

24 uur per dag QRV
Het is nu 22 okt 2018, 04:59

Alle tijden zijn GMT + 1 uur




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 4 berichten ] 
Auteur Bericht
 Berichttitel: Dstar werkt niet goed
BerichtGeplaatst: 09 apr 2018, 10:53 
Offline

Geregistreerd: 30 aug 2012, 12:10
Berichten: 32
Hallo OM,s
Ik heb een ic 7100 en ben bezig geweest met dstar.
Ik heb zover ik weet alles ingesteld, geregistreerd.
Ik kan PI1UTR ontvangen en hij ontvangt mij ook.

Als ik op DR druk krijg ik een leeg vak ?? UR: = cqcqcq r1:= PI1UTR B R2: PI1UTR G

Wat moet ik nog meer instellen??? 73 Gerard


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
BerichtGeplaatst: 09 apr 2018, 15:41 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 03 sep 2006, 09:51
Berichten: 599
Woonplaats: Middelburg-Zeeland JO11TL
Goedendag Gerard,
dat is misschien wel simpel op te lossen.
uw Repeater lijst is namelijk leeg.
Stel: u heeft een hotspot dan vul je in die lijst de frequentie van uw hotspot, de call , de shift ! ja ja de shift ook en de shift frequentie zet op NUL ! en de gateway gegevens etc.
Of de gegevens van de Repeater Utrecht bv .......etc. etc.PI1URT spatie B en bij GW PI1UTR spatie G, de shift etc . etc .
Denk aan de spatie tussen bv pd0ejn B en pd0ejn G.
B staat voor 70 cm en C voor 144MHZ.
Succes.
Groet van Rene .

_________________
Luctor-Et-Emergo


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
BerichtGeplaatst: 19 apr 2018, 12:57 
Offline

Geregistreerd: 30 aug 2012, 12:10
Berichten: 32
pd0ejn schreef:
Goedendag Gerard,
dat is misschien wel simpel op te lossen.
uw Repeater lijst is namelijk leeg.
Stel: u heeft een hotspot dan vul je in die lijst de frequentie van uw hotspot, de call , de shift ! ja ja de shift ook en de shift frequentie zet op NUL ! en de gateway gegevens etc.
Of de gegevens van de Repeater Utrecht bv .......etc. etc.PI1URT spatie B en bij GW PI1UTR spatie G, de shift etc . etc .
Denk aan de spatie tussen bv pd0ejn B en pd0ejn G.
B staat voor 70 cm en C voor 144MHZ.
Succes.
Groet van Rene .

Bedankt voor info ! .Ik ben nu op zoek naar cs7100. Ik heb wel 101 en 110 ,maar ik begrijp dat ik ook cs7100 1.00 moet hebben . wie heeft dat voor mij of waar te vinden ? 73 Gerard


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
BerichtGeplaatst: 19 apr 2018, 16:43 
Offline

Geregistreerd: 20 aug 2010, 20:29
Berichten: 1266
Woonplaats: Oldebroek
CS 7100 is software met een licentie, zul je dus aan moeten schaffen bij één van de ICOM dealers.

_________________
Meten is (z)weten


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 4 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling