Zendamateur.COM

24 uur per dag QRV
Het is nu 20 jun 2018, 04:52

Alle tijden zijn GMT + 1 uur




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 4 berichten ] 
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: 08 feb 2016, 15:30 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 09 aug 2008, 19:29
Berichten: 357
Woonplaats: Edam
Misschien is er iemand die kan aangeven wat er mis is bij mijn MixW 2.19 ( gereg. ) .Ik heb enkele instellingen aangepast aan mijn voorkeur , zoals letter- en achtergrondkleuren. Ook diverse instellingen onder Configure heb ik aangemaakt . Nu gaat het heel vaak goed bij het opstarten van MixW . Maar ..en dat is erg vervelend .. soms ben ik die instellingen allemaal kwijt en start MixW op zonder al mijn persoonlijke instellingen . Ook komt dan weer het pop-up schermpje Tip of the Day weer terug . Het rare is, dat dit niet altijd gebeurt .. kan lange tijd goed gaan, maar dan zomaar is het weer fout.
Lijkt me een lastig probleem maar wie weet kent iemand dit verschijnsel.
Reacties worden met dank aanvaard, hi ! Stef, pa0sjm

_________________
Ieder meent zijn uil een valk te zijn .
FT757GX, TS700, Condor 16, Condor 46 en Tuner home-made ( S-match ).


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
BerichtGeplaatst: 08 feb 2016, 21:03 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 09 sep 2005, 09:09
Berichten: 240
Woonplaats: Deventer
Hallo Stef,
Open je het programma wel als administrator en sla je dan je gegevens op?
Ik weet niet of dat met MixW ook moet maar met veel andere programma's wel.
Succes verder en misschien zijn er wel mensen,
die het probleem kennen en de oplossing weten.
73's,
Ernst, PA1ES.

_________________
Licensed since 1977
PD0CEB - PE1LRZ - PA1ES


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
BerichtGeplaatst: 10 feb 2016, 22:01 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 09 aug 2008, 19:29
Berichten: 357
Woonplaats: Edam
PA1ES schreef:
Hallo Stef,
Open je het programma wel als administrator en sla je dan je gegevens op?
Ik weet niet of dat met MixW ook moet maar met veel andere programma's wel.
Succes verder en misschien zijn er wel mensen,
die het probleem kennen en de oplossing weten.
73's,
Ernst, PA1ES.

Heb MixW verwijderd en opnieuw in Adm mode weer geïnstalleerd .
Nu volgt dus tijd van uitproberen . Dus installeren en opstarten in Adm mode .
Ik beschouw het probleem voorlopig als opgelost , mede dank zij hulp van jou en Cor

_________________
Ieder meent zijn uil een valk te zijn .
FT757GX, TS700, Condor 16, Condor 46 en Tuner home-made ( S-match ).


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
BerichtGeplaatst: 11 feb 2016, 08:49 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 09 sep 2005, 09:09
Berichten: 240
Woonplaats: Deventer
Graag gedaan, hoop dat dit het was.
73!
Ernst, PA1ES.

_________________
Licensed since 1977
PD0CEB - PE1LRZ - PA1ES


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 4 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google Feedfetcher en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling