Zendamateur.COM

24 uur per dag QRV
Het is nu 17 aug 2017, 10:43

Alle tijden zijn GMT + 1 uur




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 5 berichten ] 
Auteur Bericht
 Berichttitel: Hoe stel je SSTV in?
BerichtGeplaatst: 31 mei 2016, 07:25 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 29 feb 2016, 08:28
Berichten: 177
Woonplaats: Rotterdam
MMSSTV is nog niet bijgewerkt voor de FT-991, wie weet wat de radiocommandos zijn, dwz, init, tx and rx? Ik heb MMSSTV nu zo dat ie wel gaat verzenden, maar nu zou ik ook nog graag willen dat de zender ook uit gaat nadat het plaatje de ether in is gestuurd.

_________________
73 Ernst, PA1EJO, Yaesu FT-991, Icom ID51E, Airspy/Spyverter,
CG3000 autotuner tussen 10 en 160m, VHF/UHF X30N,
Indoor waslijn antenne RX only, Active dubbele loop antenne HF
Moteino ISM, Arduino, blog: http://pa1ejo.wordpress.com


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: Hoe stel je SSTV in?
BerichtGeplaatst: 31 mei 2016, 13:03 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 05 mei 2008, 13:23
Berichten: 1215
Woonplaats: Brunssum
Heb je het ook zo ingesteld, dat na het plaatje ook je Call wordt geseind ter identificatie??

_________________
73's Egbert PAØEJH. Licensed since 1971.
Bouwt MultiBand-QRO-EndFed's voor 80-40-20m en 160-80-40m


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: Hoe stel je SSTV in?
BerichtGeplaatst: 31 mei 2016, 16:13 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 29 feb 2016, 08:28
Berichten: 177
Woonplaats: Rotterdam
pa0ejh schreef:
Heb je het ook zo ingesteld, dat na het plaatje ook je Call wordt geseind ter identificatie??

Ik zie de zender niet uitgaan na de uitzending, maar het plaatje gaat wel de deur uit. Daarom vrees ik dat een van de CAT commandos niet werkt.

_________________
73 Ernst, PA1EJO, Yaesu FT-991, Icom ID51E, Airspy/Spyverter,
CG3000 autotuner tussen 10 en 160m, VHF/UHF X30N,
Indoor waslijn antenne RX only, Active dubbele loop antenne HF
Moteino ISM, Arduino, blog: http://pa1ejo.wordpress.com


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: Hoe stel je SSTV in?
BerichtGeplaatst: 31 mei 2016, 17:40 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 05 mei 2008, 13:23
Berichten: 1215
Woonplaats: Brunssum
Dan moet je nog maar eens die CAT commandos nazien of je wel de juiste hebt voor Tx/Rx omschakeling.

Ik gebruikte vroeger de Serieele poort, die schakelde Tx/Rx via het SoundCard Interface.

_________________
73's Egbert PAØEJH. Licensed since 1971.
Bouwt MultiBand-QRO-EndFed's voor 80-40-20m en 160-80-40m


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: Hoe stel je SSTV in?
BerichtGeplaatst: 01 jun 2016, 09:48 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 29 feb 2016, 08:28
Berichten: 177
Woonplaats: Rotterdam
pa0ejh schreef:
Dan moet je nog maar eens die CAT commandos nazien of je wel de juiste hebt voor Tx/Rx omschakeling.

Ik gebruikte vroeger de Serieele poort, die schakelde Tx/Rx via het SoundCard Interface.

Het probleem is al opgelost, je moet de PPT com poort aanspreken, niet de CAT com poort. Daarna werkt het als een tierelier op 14230 KHz

_________________
73 Ernst, PA1EJO, Yaesu FT-991, Icom ID51E, Airspy/Spyverter,
CG3000 autotuner tussen 10 en 160m, VHF/UHF X30N,
Indoor waslijn antenne RX only, Active dubbele loop antenne HF
Moteino ISM, Arduino, blog: http://pa1ejo.wordpress.com


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 5 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling