Zendamateur.COM

24 uur per dag QRV
Het is nu 15 dec 2017, 22:45

Alle tijden zijn GMT + 1 uur




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 23 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: 11 jan 2017, 13:11 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 15 maart 2010, 19:48
Berichten: 510
Woonplaats: Ridderkerk
Splan zeker niet vergeten. Sterker nog staat op de PC en ziet er zeker goed uit. Het vervelende van de demo versie is dat je een project niet kan bewaren. Dus als je een projectje aanmaakt kan je het weg gooien en moet je weer over nieuw beginnen. Is om ook om uit te proberen niet echt handig. gezien de korte duur van het project en de gratis progjes die ik eerst wil bekijken en proberen nog even geen zin om te investeren. Ik ben blijkbaar een echte Centenamateur :wink:

_________________
73 Jan, PA3JMS, We are all Makers.


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
BerichtGeplaatst: 11 jan 2017, 13:15 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 09 jun 2013, 08:12
Berichten: 212
Woonplaats: JO32CW
PA3JMS schreef:
Splan zeker niet vergeten. Sterker nog staat op de PC en ziet er zeker goed uit. Het vervelende van de demo versie is dat je een project niet kan bewaren. Dus als je een projectje aanmaakt kan je het weg gooien en moet je weer over nieuw beginnen. Is om ook om uit te proberen niet echt handig. gezien de korte duur van het project en de gratis progjes die ik eerst wil bekijken en proberen nog even geen zin om te investeren. Ik ben blijkbaar een echte Centenamateur :wink:


PrintScreen gebruiken dan plakken naar paint :D Moeten er geen fouten in zitten. Maar kost dan ook niets :D :D
Splan is geen slechte investering. Voor van alles te gebruiken.
Succes :wink:

_________________
http://qsl.net/pa1pdb/
nu PA1PDB van 1992 t/m 2011 PE1OYI


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
BerichtGeplaatst: 11 jan 2017, 15:05 
Offline

Geregistreerd: 12 maart 2012, 08:40
Berichten: 205
Voor de functionaliteit die de Abacom software levert heb ik de aanschafprijs er graag voor over gehad.
Heb Frontdesigner, sPlan, SprintLayout en Lochmaster en gebruik ze regelmatig.
Heb wel eens support nodig gehad, die is ook prima.

Groeten Eric PE1MIX.


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
BerichtGeplaatst: 17 feb 2017, 11:43 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 27 jun 2013, 10:46
Berichten: 64
Woonplaats: evergem
Hallo allen,

Ik heb nog een vraagje voor de gebruikers van splan.

Hoe werk de registratie? ik zou graag het programma om twee verschillende pc's willen gebruiken, is dat mogelijk met 1 licentie of moet je er dan meerdere kopen?

Alvast bedankt voor de antwoorden. ;-)

On4rub


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
BerichtGeplaatst: 17 feb 2017, 12:20 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 19 nov 2007, 02:48
Berichten: 1536
Woonplaats: Etten-Leur
ON4RUB schreef:
ik zou graag het programma om twee verschillende pc's willen gebruiken, is dat mogelijk met 1 licentie of moet je er dan meerdere kopen?

S-plan gebruik ik al meer dan 10 jaar en het werkt op alle PC's of laptops die elkaar opvolgden.

_________________
http://pa0fri.home.xs4all.nl/ met ongeveer 200 praktische onderwerpen voor radiozendamateurs
Theorie en simulatie zijn mooi, maar in de praktijk blijkt pas of het klopt.


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
BerichtGeplaatst: 17 feb 2017, 15:20 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 27 jun 2013, 10:46
Berichten: 64
Woonplaats: evergem
kan je Tekeningen gemaakt in splan importeren/converteren naar in sprint-layout om zo van je plan een printplaat te maken?


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
BerichtGeplaatst: 17 feb 2017, 20:08 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 07 jul 2013, 09:11
Berichten: 551
Woonplaats: Dronten
1 licentie is genoeg en je kunt online kopen dus dat is lekker makkelijk en je kunt het niet kwijt raken. Als je printen wilt maken kun je beter naar designspark van RS components kijken. Gratis maar lang niet zo eenvoudig als splan. Beide hebben hun eigen toepassing. En eagle zou bijvoorbeeld ook iets kunnen zijn maar ik houd het bij splan en/of ultiboard.

_________________
De beste ideeën komen achteraf.


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
BerichtGeplaatst: 17 feb 2017, 20:28 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 09 jun 2013, 08:12
Berichten: 212
Woonplaats: JO32CW
ON4RUB schreef:
kan je Tekeningen gemaakt in splan importeren/converteren naar in sprint-layout om zo van je plan een printplaat te maken?


Niet dat ik weet.
Van dezelfde maker (Abacom) is er wel Sprint Layout.
Werkt ook éénvoudig om snel een printje te maken :)

_________________
http://qsl.net/pa1pdb/
nu PA1PDB van 1992 t/m 2011 PE1OYI


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 23 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2

Alle tijden zijn GMT + 1 uur


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 4 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling