Zendamateur.COM

24 uur per dag QRV
Het is nu 11 dec 2017, 14:02

Alle tijden zijn GMT + 1 uur




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 6 berichten ] 
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: 10 nov 2016, 20:54 
Offline

Geregistreerd: 17 jan 2014, 17:06
Berichten: 36
Woonplaats: Rotterdam
Ik gebruik het log programma HRD 6.3 samen met een Yaesu FT3000 (via usb-kabel) dit werkt met com 6 goed)

wanneer ik nu wil contesten ,en N1MM start zegt deze dat com 6 al gebruikt wordt en maakt geen verbinding..

nu doe ik hrd uit tijdens het contest, echter lijkt dat het zowel met hrd als n1mm gelijk gebruikt moet kan worden.....

Welke instellingen (en waar) moet ik in n1mm logger doen om gelijktijdig met hrd te werken??


73 de Peter (PC1Y)


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
BerichtGeplaatst: 11 nov 2016, 00:19 
Offline

Geregistreerd: 02 jan 2006, 14:55
Berichten: 690
Ik gebruik al heel lang VSPE

Daarin maak ik een splitter van de serielepoort van de set..
Dan krijg je een virtuele poort.

Dus bijvoorbeeld, de set heeft COM4,
Met de splitter connect ik COM4 naar een nieuwe Virtuele Poort COM5

Aan die virtuele poort COM5 hangt dan HRD en ook N1MM dat werkt uit de kunst. en zelfs nog andere programma's.

Hetzelfde doe ik ook met mijn Rotor interfaces..

voor 32bit is VSPE gratis, voor 64bit 25dollar..


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
BerichtGeplaatst: 11 nov 2016, 06:56 
Offline

Geregistreerd: 11 nov 2014, 16:53
Berichten: 484
Woonplaats: Goch Pfalzdorf, Duitsland
Hé, die kende ik nog niet. Bedankt voor de tip, ik ga 'm proberen!


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
BerichtGeplaatst: 11 nov 2016, 08:26 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 07 jul 2013, 09:11
Berichten: 549
Woonplaats: Dronten
Er is er nog eentje die gratis is als je je call opgeeft. Ik kan zo snel even niet op de naam komen maar kan het vanavond opzoeken indien gewenst. Ik dacht dat het een franse amateur was.

_________________
De beste ideeën komen achteraf.


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
BerichtGeplaatst: 03 dec 2016, 10:43 
Offline

Geregistreerd: 11 nov 2014, 16:53
Berichten: 484
Woonplaats: Goch Pfalzdorf, Duitsland
PE1KVL schreef:
Er is er nog eentje die gratis is als je je call opgeeft. Ik kan zo snel even niet op de naam komen maar kan het vanavond opzoeken indien gewenst. Ik dacht dat het een franse amateur was.


Kun je nog even kijken hoe dat programma heet? Ik wil 'm wel eens proberen, maar Google vind 'm niet.


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
BerichtGeplaatst: 03 dec 2016, 18:16 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 07 jul 2013, 09:11
Berichten: 549
Woonplaats: Dronten
http://k5fr.com/DDUtilV3wiki/index.php? ... SP_Manager

Ik gebruikte deze ook op mijn windows 7 pc maar die is later door een XP machine vervangen. Ik kan maandag wel wat screenshots maken van die windows 7 pc als dat helpt (kan er nu niet bij). Ik zie trouwens dat het geen fransman is maar een amerikaan met fr in zijn call :shock:

Bert

_________________
De beste ideeën komen achteraf.


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 6 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 4 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling