Zendamateur.COM

24 uur per dag QRV
Het is nu 10 dec 2019, 17:58

Alle tijden zijn GMT + 1 uur




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 8 berichten ] 
Auteur Bericht
 Berichttitel: RFSim99
BerichtGeplaatst: 06 dec 2015, 13:08 
Offline

Geregistreerd: 29 apr 2008, 16:36
Berichten: 122
Woonplaats: ROOSDAAL
Hallo, weet iemand of het software programma RFSim99 ook te koop is ?


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: RFSim99
BerichtGeplaatst: 06 dec 2015, 14:23 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 05 mei 2008, 13:23
Berichten: 1578
Woonplaats: Brunssum
Volgens mij is het Freeware van HyDesign.co.uk en op die website kom ik het programma niet tegen.

Misschien iets van een medewerker van dat bedrijf die ook HF minded is.

Je kunt het gewoon Downloaden als je op RFsim Googled.

Ik gebruik het zelf ook regelmatig voor LPF te maken.

_________________
73's Egbert PAØEJH. Licensed since 1971.
En meer dan 50 Jaar radio-actief


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: RFSim99
BerichtGeplaatst: 06 dec 2015, 14:48 
Offline

Geregistreerd: 21 maart 2015, 19:42
Berichten: 1047
Woonplaats: Lelystad
http://www.electroschematics.com/835/rfsim99-download/

Kijk daar maar eens.

Het programma is gratis, maar als je graag wilt betalen, ik wil mijn bankrekening dan wel een je geven hoor. Afbeelding


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: RFSim99
BerichtGeplaatst: 06 dec 2015, 16:08 
Offline

Geregistreerd: 29 apr 2008, 16:36
Berichten: 122
Woonplaats: ROOSDAAL
Indien het mogelijk is wil ik er heel graag voor betalen maar dan wel voor een werkende software voor Windows 8. Voor het ogenblik ben ik er nog niet in geslaagd om het met mijn Windows 8 te gebruiken, ik geraak niet verder dan de setup.


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: RFSim99
BerichtGeplaatst: 06 dec 2015, 16:31 
Offline

Geregistreerd: 29 apr 2008, 16:36
Berichten: 122
Woonplaats: ROOSDAAL
Nu ben ik al weken aan het zoeken geweest en heb eindelijk het goede programma kunnen downloaden, zie file. Werkt uitstekend op Windows 8

http://www.eyou.com.au/blog/introduce/


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: RFSim99
BerichtGeplaatst: 06 dec 2015, 17:40 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 05 mei 2008, 13:23
Berichten: 1578
Woonplaats: Brunssum
Ik heb het gewoon gedownload en werkt onder W10 dan moet het ook op W8 draaien....

_________________
73's Egbert PAØEJH. Licensed since 1971.
En meer dan 50 Jaar radio-actief


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: RFSim99
BerichtGeplaatst: 06 dec 2015, 18:39 
Offline

Geregistreerd: 21 maart 2015, 19:42
Berichten: 1047
Woonplaats: Lelystad
En anders de hint, uitpakken op een oude PC en op een stickie naar de nieuwe kopieren.
Zo heb ik dat gedaan.

Uitpakken ging niet maar met kopieren gaat het super.


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: RFSim99
BerichtGeplaatst: 24 okt 2019, 20:20 
Offline

Geregistreerd: 09 maart 2011, 14:30
Berichten: 64
Woonplaats: Tielt (Aarsele)
Hallo,
Ik heb RFSim99 opnieuw geïnstalleerd, maar nu kan ik geen simulatie meer doen? Heb vroeger ook al problemen gehad met het simulatie scherm, vond ik niet meer terug nadat ik minimaliseren had aangeklikt en dan terug op maximaliseren? Ook de simulatie knop in de werkbalk is er niet altijd?

Misschien iemand die raad weet?

Alvast bedankt


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 8 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling